Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 20g78kcal0.4g0.4g8.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g5g3.1kcal0.7g0.2g3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohi meri, filee 101g166kcal16.8g0g11.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.6g0g
Kananmuna omega17g22kcal2.2g0.1g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Soijajauho rasvainen 2.5g12kcal0.9g0.6g0.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g716kcal43.2g5.8g64.2g1.2g
Valittu annoskoko186g358kcal21.6g2.9g32.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna93g179kcal10.8g1.5g16.1g0.3g
Arvot/100g100g193kcal11.6g1.6g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270653