Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 240g936kcal5.1g5.3g100.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g60g37kcal8.4g1.8g36g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 40g8.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kirjolohi meri, filee 1200g1984kcal201g0g132g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 260g858kcal5.2g7.8g91g0g
Kananmuna omega200g260kcal26.2g0.6g16.6g0g
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Soijajauho rasvainen 30g140kcal10.4g7.1g7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g8549kcal517.8g64.6g767.6g13.6g
Valittu annoskoko2220g4275kcal258.9g32.3g383.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna1110g2137kcal129.5g16.2g191.9g3.4g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270653