Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 40g157kcal0.9g0.9g16.9g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g10g6.1kcal1.4g0.3g6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohi meri, filee 201g332kcal33.7g0g22.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.2g0g
Kananmuna omega34g44kcal4.4g0.1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Soijajauho rasvainen 5g23kcal1.7g1.2g1.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1432kcal86.8g10.8g128.6g2.2g
Valittu annoskoko372g716kcal43.4g5.4g64.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna186g358kcal21.7g2.7g32.2g0.6g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270653