Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 60g234kcal1.3g1.3g25.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g15g9kcal2.1g0.4g9g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Kirjolohi meri, filee 300g496kcal50.2g0g33g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 65g215kcal1.3g1.9g22.7g0g
Kananmuna omega50g65kcal6.6g0.2g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Soijajauho rasvainen 7.5g35kcal2.6g1.8g1.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g2137kcal129.4g16.2g192g3.4g
Valittu annoskoko555g1069kcal64.7g8.1g96g1.7g
Annoskoko puolitettuna278g534kcal32.4g4.1g48g0.9g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270653