Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 91g353kcal1.9g2g38g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g23g14kcal3.2g0.7g13.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 15g3.3kcal0g0.2g0g0g
Kirjolohi meri, filee 452g748kcal75.8g0g49.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 98g324kcal2g2.9g34.3g0g
Kananmuna omega75g98kcal9.9g0.2g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Soijajauho rasvainen 11g53kcal3.9g2.7g2.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g3223kcal195.2g24.2g289.6g5g
Valittu annoskoko837g1612kcal97.6g12.1g144.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna419g806kcal48.8g6.1g72.4g1.3g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.4g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270653