Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g20g120kcal4.8g1.3g10.8g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)55g77kcal6.1g0.2g5.7g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g663kcal21.8g3g63g0g
Valittu annoskoko143g332kcal10.9g1.5g31.5g0g
Annoskoko puolitettuna71g166kcal5.5g0.8g15.8g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703