Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton140g152kcal31.7g0g2.5g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g30g38kcal1.5g0.8g3.2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g13g73kcal3.7g1.5g5.8g1.1g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria13g27kcal0.1g6.5g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g1.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g70kcal0.4g0.6g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g772kcal75.6g20.6g43.2g2.4g
Valittu annoskoko228g386kcal37.8g10.3g21.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna114g193kcal18.9g5.2g10.8g0.6g
Arvot/100g100g169kcal16.6g4.5g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756