Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl536g161kcal24.7g10.2g1.6g8.6g
Porkkana 438g143kcal2.7g24.4g0.9g11.2g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio200g560kcal38g0g44g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g10g23kcal0.3g2.6g1.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g2075kcal136.4g97g115.6g42.6g
Valittu annoskoko2184g1037kcal68.2g48.5g57.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna1092g519kcal34.1g24.3g28.9g10.7g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773