Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g30g80kcal2.6g15.4g0.3g4g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)40g80kcal0g19.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g3342kcal319.8g100.4g182g10.8g
Valittu annoskoko1220g1671kcal159.9g50.2g91g5.4g
Annoskoko puolitettuna610g836kcal80g25.1g45.5g2.7g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905