Kinuskinen Daim-hyydykekakku
Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita
täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Murskaa kaurakeksit esim.
monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.
Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma.
Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.
Sekoita tasaiseksi.
Kiehauta tilkka vettä.
Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa
Kat82