Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl200g900kcal14.2g128g38g6.6g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g300g1020kcal6g8.1g108g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g200g540kcal16g24g40g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Kinuskikastike 100g424kcal0.9g56.7g21.4g0g
Daim 56g28g153kcal1g16.8g9g0g
Liivatelehti, gelatiini8.5g30kcal7.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2023g8062kcal92.8g657.4g562.8g13.2g
Valittu annoskoko1012g4031kcal46.4g328.7g281.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna506g2016kcal23.2g164.4g140.7g3.3g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270939