Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 80g264kcal8.1g46.4g2.8g9.2g
Rusina 25g73kcal0.7g15g0.1g2.4g
Aprikoosi, kuivattu 20g44kcal1g8.7g0.1g1.5g
Auringonkukansiemen 20g119kcal4.6g2.5g9.9g1.2g
Mantelilastu (A la meira)15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g10g36kcal0g8.9g0.1g0.5g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g10g29kcal0.3g6.8g0g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1315kcal36.6g180.2g42.2g31.4g
Valittu annoskoko681g658kcal18.3g90.1g21.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna341g329kcal9.2g45.1g10.6g7.9g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997