Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g600g750kcal126g0g27g0g
Pekoni (Dulano)140g358kcal25.2g4.5g26.6g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Palsternakka 400g254kcal2g47.2g1.6g18g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3339kcal316g148g152g50.8g
Valittu annoskoko2160g1670kcal158g74g76g25.4g
Annoskoko puolitettuna1080g835kcal79g37g38g12.7g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067