Smetana-kerma-possua
Paista voissa possun suikaleet, älä mausta.
kaada ylimääräinen neste pois, kun olet kevyesti paistanut possun suikaleet.
Laita kattilaan 1,5 desiä vettä, sekoita joukkoon mausteita oman valintasi mukaan.
Minä maustoin timjamilla (kuivattu), paprikajauheella, suolalla, pippurilla, basilikalla (kuivattu) ja chilijauheella.
Anna lihojen kiehua noin tunti.
kaada liemi astiaan, älä hukkaa ja laita lihat takaisin kattilaan.
Laita kattilaan, smetana, kerma ja paprikat ja sekoita....kaada hieman keitinlientä mukaan.
Anna hautua miedossa lämmössä noin 20 minuuttia ja tarkista maku, jos tarvitset lisää mausteita, kaada lisää lientä....anna vielä sen jälkeen hautua miedolla noin 20 minuuttia, tarkista lihan mureus.
Kun liha on täysin mureaa, possu on valmista.
Kun liha kypsyy kerma-smetanassa laita lisukkeet valmistumaan.
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa
Anpom1