Ellen Svinhufvudin kakku (karppaajalle)
POHJA: Valkuaiset (2kpl) ja hermesetas vatkataan kovaksi vaahdoksi.
Lisää mantelit sekaan.
Levitä seos uuninpellille neljäksi neliön muotoiseksi levyksi.
Kuivaa uunissa 165 asteessa noin 20-25 minuuttia.
TÄYTE: Vaahdota voi ja stevia (tätä oman maun mukaan).
Kuumaan vahvaan kahviin lisätään kerma.
Kermakahvi lisätään vaahdotettuun voihin vähitellen.
Lisää lopuksi mantelit.
Kakkupohjille levitetään täytettä ja ne ladotaan päällekkäin.
Levitä täytettä myös kakun sivuille.
Koristeeksi voi paahtaa mantelilastuja.
Kakku saa jäähtyä.
Ohje on Antti Heikkilän kirjasta Hyvän Olon Keittokirja
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa
Tilli75