Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaali gratiini (karppi)

Pilko kukkakaali ja keitä vähässä vedessä lähes kypsäksi (tai voit käyttää pakasteena löytyvää kukkakaalia).

Lämmitä kerma kattilassa, lisää joukkoon sulatejuusto sekä osa juustoraasteesta.

Mausta mieleisillä mausteilla (suola, mustapippuri, muskottipähkinä esim.)
Voitele uunivuoka voilla ja kaada kukkakaalit ja pilkotut sipulit siihen, lisää päälle kastike ja ripottele vielä loput juustoraasteesta gratiinin päälle.

Paista uunissa 175 asteessa kunnes pinta hieman ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 120g357kcal22.3g3g28.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]80g264kcal21.6g0g19.2g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g2825kcal111.6g40.8g238.6g20.2g
Valittu annoskoko855g1413kcal55.8g20.4g119.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna428g706kcal27.9g10.2g59.7g5.1g
Arvot/100g100g165kcal6.5g2.4g14g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271502