Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)150g537kcal21g105g3.3g7.5g
Kermaviili, maustamaton (Valio)50g60kcal1.5g2.1g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper200g580kcal52g0g42g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g4307kcal303.6g219.8g247.6g16.8g
Valittu annoskoko1115g2153kcal151.8g109.9g123.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna558g1077kcal75.9g55g61.9g4.2g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567