Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g300g330kcal54g5.4g9.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 8g24kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Suolapähkinä 3g18kcal0.7g0.3g1.5g0.2g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g300g402kcal17.3g72.8g4g10.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2198g2093kcal162.4g203.6g66.6g27.4g
Valittu annoskoko1099g1047kcal81.2g101.8g33.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna550g523kcal40.6g50.9g16.7g6.9g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612