Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 7.5g21kcal1.1g2g0.3g2.9g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.3g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen7.5g21kcal2.3g0.2g1.3g2.3g
Puolukkasurvos sokeroimaton 75g29kcal0.3g5.1g0.4g2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g170kcal9g16.4g4.6g19g
Valittu annoskoko200g85kcal4.5g8.2g2.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna100g43kcal2.3g4.1g1.2g4.8g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621