Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria400g800kcal35.2g40g56g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix90g45kcal1.3g9g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g45g405kcal0g0g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g2667kcal78.4g131.2g203.6g3.2g
Valittu annoskoko1013g1334kcal39.2g65.6g101.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna506g667kcal19.6g32.8g50.9g0.8g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823