Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)220g123kcal18.7g11g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu112g141kcal12.3g0.3g10g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%11g26kcal1.5g1.2g0.6g5.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit28g112kcal11.2g4.5g5.6g4.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale8.8g5.3kcal0.9g0.4g0g6.4g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g123g118kcal5.2g20.9g0.2g6g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g44g7.9kcal0.9g0.1g0.2g1.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen61g85kcal11.7g0g4.3g0g
Katkarapu 61g42kcal8.9g0g0.7g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g44g61kcal11.9g0g1.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g8.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä108g164kcal33.7g0g3.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g44g22kcal0.4g5.3g0.4g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g220g549kcal39.5g3.3g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g2914kcal313.8g94.4g137.4g46.2g
Valittu annoskoko1092g1457kcal156.9g47.2g68.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna546g729kcal78.5g23.6g34.4g11.6g
Arvot/100g100g133kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878