Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)251g141kcal21.3g12.5g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu127g161kcal14g0.4g11.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%12g30kcal1.7g1.3g0.7g5.9g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit32g128kcal12.8g5.1g6.4g4.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale10g6kcal1g0.5g0g7.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g141g135kcal5.9g23.9g0.3g6.9g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g50g9kcal1.1g0.1g0.2g1.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen70g98kcal13.3g0g4.9g0g
Katkarapu 70g48kcal10.1g0g0.8g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g50g69kcal13.5g0g1.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g10g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä123g188kcal38.5g0g3.6g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g50g25kcal0.5g6g0.5g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g251g627kcal45.1g3.8g47.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g3331kcal357.8g107.6g157.8g52.8g
Valittu annoskoko1248g1665kcal178.9g53.8g78.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna624g833kcal89.5g26.9g39.5g13.2g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878