Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.8g0g1.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.5g3.8kcal0.2g0.2g0.1g0.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit4g16kcal1.6g0.6g0.8g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.9g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g18g17kcal0.7g3g0g0.9g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g6.3g1.1kcal0.1g0g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen8.8g12kcal1.7g0g0.6g0g
Katkarapu 8.8g6kcal1.3g0g0.1g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g6.3g8.7kcal1.7g0g0.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä15g23kcal4.8g0g0.4g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g6.3g3.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g31g78kcal5.6g0.5g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g417kcal44.8g13.6g19.6g6.6g
Valittu annoskoko156g208kcal22.4g6.8g9.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g104kcal11.2g3.4g4.9g1.7g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.4g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878