Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)314g176kcal26.6g15.7g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu159g201kcal17.5g0.5g14.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%15g38kcal2.1g1.7g0.8g7.4g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit40g161kcal16.1g6.4g8g6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale13g7.5kcal1.3g0.6g0g9.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g176g169kcal7.4g29.8g0.4g8.6g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g63g11kcal1.3g0.1g0.3g1.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen88g122kcal16.7g0g6.1g0g
Katkarapu 88g60kcal12.7g0g1g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g63g87kcal16.9g0g2.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g13g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä154g235kcal48.1g0g4.5g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g63g31kcal0.6g7.5g0.6g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g314g784kcal56.4g4.7g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g4164kcal447.6g134.6g196.8g66.4g
Valittu annoskoko1560g2082kcal223.8g67.3g98.4g33.2g
Annoskoko puolitettuna780g1041kcal111.9g33.7g49.2g16.6g
Arvot/100g100g134kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878