Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu32g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3g7.5kcal0.4g0.3g0.2g1.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit8g32kcal3.2g1.3g1.6g1.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.5g1.5kcal0.3g0.1g0g1.8g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g35g34kcal1.5g6g0.1g1.7g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g13g2.3kcal0.3g0g0.1g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen18g24kcal3.3g0g1.2g0g
Katkarapu 18g12kcal2.5g0g0.2g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g13g17kcal3.4g0g0.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä31g47kcal9.6g0g0.9g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g13g6.3kcal0.1g1.5g0.1g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g63g157kcal11.3g0.9g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g833kcal89.4g26.8g39.4g13.2g
Valittu annoskoko312g416kcal44.7g13.4g19.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g208kcal22.4g6.7g9.9g3.3g
Arvot/100g100g134kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878