Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)125g70kcal10.7g6.3g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu64g80kcal7g0.2g5.7g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%6g15kcal0.8g0.7g0.3g2.9g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit16g64kcal6.4g2.6g3.2g2.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5g3kcal0.5g0.3g0g3.7g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g70g67kcal2.9g11.9g0.1g3.4g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g25g4.5kcal0.5g0.1g0.1g0.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen35g49kcal6.7g0g2.5g0g
Katkarapu 35g24kcal5.1g0g0.4g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g25g35kcal6.8g0g0.9g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä62g94kcal19.2g0g1.8g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g25g13kcal0.3g3g0.3g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g125g314kcal22.6g1.9g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g1665kcal179.2g54.2g78.8g26.4g
Valittu annoskoko624g833kcal89.6g27.1g39.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna312g416kcal44.8g13.6g19.7g6.6g
Arvot/100g100g133kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878