Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)188g105kcal16g9.4g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu96g120kcal10.5g0.3g8.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%9g23kcal1.3g1g0.5g4.4g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit24g96kcal9.6g3.9g4.8g3.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale7.5g4.5kcal0.8g0.4g0g5.5g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g105g101kcal4.4g17.9g0.2g5.2g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g38g6.8kcal0.8g0.1g0.2g1.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen53g73kcal10g0g3.7g0g
Katkarapu 53g36kcal7.6g0g0.6g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g38g52kcal10.2g0g1.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g7.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä93g141kcal28.9g0g2.7g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g38g19kcal0.4g4.5g0.4g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g188g470kcal33.9g2.8g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2498kcal269g81g118.2g39.8g
Valittu annoskoko936g1249kcal134.5g40.5g59.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna468g625kcal67.3g20.3g29.6g10g
Arvot/100g100g134kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878