Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g1000g680kcal16g149g1g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow60g81kcal4.4g7.2g3.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)100g260kcal26g1.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3020g2382kcal96.8g329.4g71.6g0g
Valittu annoskoko1510g1191kcal48.4g164.7g35.8g0g
Annoskoko puolitettuna755g596kcal24.2g82.4g17.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438