Maidoton ja munaton suklaakakku
Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)
Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)
-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.
-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.
-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.
-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.
-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.
-Koristele haluamallasi tavalla
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa
Tea2012