Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu6g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g400g92kcal5.6g13.6g1.6g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g10g23kcal0.3g2.6g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Katkarapu 360g246kcal52g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2132g2275kcal129.2g58.2g166.2g3.2g
Valittu annoskoko1066g1138kcal64.6g29.1g83.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna533g569kcal32.3g14.6g41.6g0.8g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528