Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120g77kcal3.8g5.8g4.2g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g599g659kcal149.7g0g6g0g
Korppujauho (Pirkka)100g357kcal14g69.9g2.2g5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2819kcal390.2g154g69.8g10g
Valittu annoskoko1040g1409kcal195.1g77g34.9g5g
Annoskoko puolitettuna520g705kcal97.6g38.5g17.5g2.5g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567