Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 135g86kcal4.3g6.5g4.7g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g674g741kcal168.4g0g6.7g0g
Korppujauho (Pirkka)112g402kcal15.7g78.6g2.5g5.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g3171kcal439g173g78.4g11.2g
Valittu annoskoko1170g1586kcal219.5g86.5g39.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna585g793kcal109.8g43.3g19.6g2.8g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567