Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.2g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g749g823kcal187.1g0g7.5g0g
Korppujauho (Pirkka)125g447kcal17.5g87.3g2.7g6.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g3523kcal487.8g192.2g87g12.4g
Valittu annoskoko1300g1762kcal243.9g96.1g43.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna650g881kcal122g48.1g21.8g3.1g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567