Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 180g115kcal5.7g8.7g6.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g898g988kcal224.6g0g9g0g
Korppujauho (Pirkka)150g536kcal21g104.8g3.3g7.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g4228kcal585.4g231g104.8g15g
Valittu annoskoko1560g2114kcal292.7g115.5g52.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna780g1057kcal146.4g57.8g26.2g3.8g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567