Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 210g135kcal6.7g10.1g7.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1048g1153kcal262g0g10.5g0g
Korppujauho (Pirkka)175g625kcal24.5g122.3g3.8g8.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g5.9kcal0.3g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g4933kcal683g269.4g122g17.4g
Valittu annoskoko1820g2467kcal341.5g134.7g61g8.7g
Annoskoko puolitettuna910g1233kcal170.8g67.4g30.5g4.4g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567