Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 270g173kcal8.6g13g9.4g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1347g1482kcal336.9g0g13.5g0g
Korppujauho (Pirkka)225g804kcal31.4g157.2g4.9g11.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.6kcal0.4g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.8g1.5g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g6343kcal878.2g346.2g156.8g22.4g
Valittu annoskoko2340g3171kcal439.1g173.1g78.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna1170g1586kcal219.6g86.6g39.2g5.6g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567