Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g150g165kcal37.4g0g1.5g0g
Korppujauho (Pirkka)25g89kcal3.5g17.5g0.5g1.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g705kcal97.6g38.6g17.2g2.4g
Valittu annoskoko260g352kcal48.8g19.3g8.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna130g176kcal24.4g9.7g4.3g0.6g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567