Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 299g192kcal9.6g14.4g10.5g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1497g1647kcal374.3g0g15g0g
Korppujauho (Pirkka)250g893kcal34.9g174.7g5.5g12.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 549g783kcal68.6g1.6g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g7048kcal975.6g384.6g174.6g25g
Valittu annoskoko2600g3524kcal487.8g192.3g87.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna1300g1762kcal243.9g96.2g43.7g6.3g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567