Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g187g206kcal46.8g0g1.9g0g
Korppujauho (Pirkka)31g112kcal4.4g21.8g0.7g1.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g881kcal122g48g21.8g3.2g
Valittu annoskoko325g441kcal61g24g10.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna163g220kcal30.5g12g5.5g0.8g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567