Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g225g247kcal56.1g0g2.2g0g
Korppujauho (Pirkka)37g134kcal5.2g26.2g0.8g1.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1057kcal146.2g57.6g26g3.8g
Valittu annoskoko390g529kcal73.1g28.8g13g1.9g
Annoskoko puolitettuna195g264kcal36.6g14.4g6.5g1g
Arvot/100g100g136kcal18.7g7.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567