Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g300g330kcal75g0g3g0g
Korppujauho (Pirkka)50g179kcal7g35g1.1g2.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1042g1412kcal195.4g77g35g5g
Valittu annoskoko521g706kcal97.7g38.5g17.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna261g353kcal48.9g19.3g8.8g1.3g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567