Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.2g3.2g2.4g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g337g371kcal84.2g0g3.4g0g
Korppujauho (Pirkka)56g201kcal7.9g39.3g1.2g2.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1586kcal219.6g86.6g39.4g5.6g
Valittu annoskoko585g793kcal109.8g43.3g19.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna293g396kcal54.9g21.7g9.9g1.4g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567