Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g374g412kcal93.6g0g3.7g0g
Korppujauho (Pirkka)62g223kcal8.7g43.7g1.4g3.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1762kcal244g96.2g43.6g6.2g
Valittu annoskoko650g881kcal122g48.1g21.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna325g441kcal61g24.1g10.9g1.6g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567