Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 90g58kcal2.9g4.3g3.1g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g449g494kcal112.3g0g4.5g0g
Korppujauho (Pirkka)75g268kcal10.5g52.4g1.6g3.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2114kcal292.8g115.4g52.2g7.4g
Valittu annoskoko780g1057kcal146.4g57.7g26.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna390g529kcal73.2g28.9g13.1g1.9g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567