Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 105g67kcal3.4g5.1g3.7g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g524g576kcal131g0g5.2g0g
Korppujauho (Pirkka)87g313kcal12.2g61.1g1.9g4.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g2467kcal341.4g134.8g61g8.8g
Valittu annoskoko910g1233kcal170.7g67.4g30.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna455g617kcal85.4g33.7g15.3g2.2g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567