Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)200g130kcal6.4g9.6g7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g52g166kcal4.7g27g3.1g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1816g2342kcal206g94.4g123.6g16.6g
Valittu annoskoko908g1171kcal103g47.2g61.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna454g586kcal51.5g23.6g30.9g4.2g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675