Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g230g219kcal16.1g34.5g2.3g18.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g200g680kcal28g0g62g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g160g32kcal4g1.9g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g2428kcal103.2g88.4g183.6g39.6g
Valittu annoskoko730g1214kcal51.6g44.2g91.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna365g607kcal25.8g22.1g45.9g9.9g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6.1g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701