Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl480g576kcal91.2g4.3g20.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Ruokosokeri10g41kcal0g10g0g0g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka71g18kcal0.6g3.3g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Cashewpähkinä 100g574kcal20g18.8g46.4g3.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g11g31kcal0.9g1.9g2.1g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu20g180kcal0g0g20g0g
Maizena maissitärkkelys35g123kcal0.3g30.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g3574kcal281.6g180.2g182.4g39g
Valittu annoskoko1392g1787kcal140.8g90.1g91.2g19.5g
Annoskoko puolitettuna696g893kcal70.4g45.1g45.6g9.8g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721