Kana-parsakaaliwok
Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.
Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.
Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.
Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.
Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.
Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.
Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.
Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.
Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.
Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.
Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.
Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa
Sannamaria88