Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)800g512kcal25.6g38.4g28g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Oivariini, 60 (100g)30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Pinaatti 150g20kcal2.4g0.6g0.5g2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g1616kcal62.8g124.6g93.8g6.2g
Valittu annoskoko1015g808kcal31.4g62.3g46.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna508g404kcal15.7g31.2g23.5g1.6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727