Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihapullat a la Lindström

400 g paistijauhelihaa
3/4 dl kauraleseitä
1 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä sipulien pehmentämiseen pannulla
1 tl suolaa (about, laitettu Herbamarea)
mustapippuria myllystä
90 g etikkapunajuuria hienonnettuina pieneksi
50 g maustekurkkuja hienonnettuina pieneksi
15 g kapriksia hienonnettuina pieneksi

Tehty pyöryköiksi ja paistettu uunissa 225 astetta, 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Kauralese 32g115kcal5.8g14.6g2.5g5.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g37kcal0g9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 78g24kcal1g3.7g0.2g1.3g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Etikkapunajuuri, Pirkka (720g)90g58kcal1g12.6g0.3g1.6g
Maustekurkku viipaleet FELIX Maku (Felix), annos 100g50g24kcal0.4g5.5g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g2025kcal177g92g102.4g18.4g
Valittu annoskoko784g1013kcal88.5g46g51.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna392g506kcal44.3g23g25.6g4.6g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.9g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273004