Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Purjosipuli 55g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g200g106kcal11.4g10.6g1.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton75g135kcal3.4g4.1g11.3g3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2824g1262kcal50.2g175g33.2g18.8g
Valittu annoskoko1412g631kcal25.1g87.5g16.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna706g316kcal12.6g43.8g8.3g4.7g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035